nieuws

Skispringster Vuik naar finale wereldbeker

1301Vuik
1301Vuik
ROTTERDAM - Skispringster Wendy Vuik heeft zich ondanks een minder resultaat bij de voorlaatste World Cup-wedstrijd in Trondheim geplaatst voor de finale van de World Cup. De Rotterdamse eindigde als 38e in de Noorse stad, maar staat in het wereldbekerklassement 26e. De top 30 komt zondag in Oslo tijdens de finale in actie.
Vuik kende een lastige wedstrijd in Trondheim. Met haar puntentotaal (103) miste ze kwalificatie voor de tweede ronde. Het was het minste optreden van Vuik deze winter in de World Cup. De wereldbekerwedstrijd leverde een zege op voor de 18-jarige Amerikaanse wereldkampioene Sarah Hendrickson, die de Japanse wereldbekerwinnares Sara Takanashi aftroefde.

De redactie heeft de mogelijkheid om te reageren preventief uitgezet bij alle nieuwsberichten. Aanleiding vormt een golf van onbehoorlijke reacties op onze site. Het besluit om het reactieforum uit te schakelen, is genomen nadat het uitdelen van tientallen IP-bans niet heeft geleid tot een vermindering van het aantal kwalijke reacties.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl