PKC wint ook van Blauw-Wit

Tims-PKC
Tims-PKC
ROTTERDAM - De korfballers van PKC/Hagero hebben zaterdag een 27-24 zege geboekt op Blauw-Wit. Vorige week plaatste de ploeg zich al voor de play-offs en was ook vandaag goed op dreef. Met name Richard Kunst schoot met scherp. De speler van de Papendrechters was goed voor negen punten.
In de eerste helft deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder. Blauw-Wit, de nummer vier van de Wereldtickets Korfbal League, stond lange tijd zelfs op voorsprong tegen de koploper. Pas na twintig minuten spelen, bij een 8-9 stand, konden de Papendrechters Blauw-Wit voorbij komen. Nog voor rust kwamen de bezoekers weer op voorsprong, maar de Papendrechters hadden de langste adem.