nieuws

Kort nieuws uit de regio Rijnmond

kort
kort
ROTTERDAM - Arrestaties voor overval op woning in Rotterdam-Kralingen, jonge mannen aangehouden voor overval op Dordtse seksclub en grote verkeerscontrole in Rotterdam-Oost: kort nieuws uit de regio.
Het regionale overvallenteam heeft vier mannen aangehouden voor een woningoverval in Rotterdam-Kralingen. Eind januari kwamen de vier bij de woning aan de Jan ter Laanplaats. De vier bedreigden het aanwezige echtpaar met een vuurwapen. Bij een worsteling raakte een man lichtgewond. De politie kwam de vier op het spoor dankzij een DNA-match. De verdachten komen uit Rotterdam en zijn 18 en 19 jaar oud.
De politie heeft drie jonge mannen aangehouden voor een mislukte overval op een seksclub in Dordrecht in januari. De drie verdachten uit Dordt en Ridderkerk zijn 15, 18 en 19 jaar oud. De drie waren gewapend, maar slaagden er niet in om de seksclub aan de Mijlweg binnen te komen. Een medewerkster had namelijk de deur van binnen op slot gedaan. De drie zijn vorige week aangehouden, maar dat is vandaag pas bekendgemaakt.
In Rotterdam-Oost is de politie vrijdagavond begonnen met een grote controle. Honderd agenten controleren auto's en voorbijgangers. Bij de controle is ook de belastingdienst betrokken. Een aantal mensen is aangehouden. Ook moest iemand nog 3500 euro aan belastingen betalen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl