Feyenoord A1 loopt averij op in titelrace

Sparta-Feyenoord-Jeugd
ROTTERDAM - Het hoogste jeugdteam van Feyenoord heeft zaterdag de eredivisietopper tegen Vitesse/AGOVV met 2-1 verloren. Door de nederlaag zien de Rotterdammers koploper PSV, dat met 2-1 won van NAC Breda, drie punten uitlopen.
Op het mooie Nationaal Sportcentrum Papendal kwam Feyenoord na een half uur spelen op achterstand door een treffer van Echcharaf. Dertig minuten voor tijd gooide Vitesse-speler Metalsi het duel min of meer in het slot. Feyenoord kwam nog wel terug in de wedstrijd via aanvaller Wessel Dammers, maar zijn treffer in de 91e minuut kwam veel te laat.
De nederlaag van Feyenoord A1 zorgde voor lachende gezichten bij de leeftijdsgenoten van PSV. De Brabanders staan met nog vijf wedstrijden te spelen drie punten voor op Feyenoord. Vitesse/AGOVV doet ook nog mee om de titel. De Arnhemmers volgen de koploper op vier punten.
Middenmoter Sparta A1 nam een punt mee uit Den Haag. De Rotterdammers, elfde op de ranglijst, kwamen niet verder dan 1-1 tegen nummer tien ADO. De achterstand op de Hagenaren is vijf punten. Willem II/RKC volgt Sparta op slechts één punt.