nieuws

Deze week in Koning van de Maas: aflevering 1

ROTTERDAM - Jaap vindt dat het tijd is om zoon JJ meer bij het bedrijf te betrekken en organiseert een feestelijke borrel om dit te vieren. Maar JJ ziet helemaal geen toekomst voor zichzelf in een bedrijf met zijn veel te autoritaire vader. 
JJ wil zijn eigen levenspad kiezen, en een eigen bedrijf beginnen samen met zijn vriend Aziz. Het moment is aangebroken om dit zijn vader te vertellen. Dochter Bobby heeft voor de zoveelste keer geld nodig en klopt bij haar vader aan. Volgens Jaap wordt het tijd dat Bobby een bijbaantje zoekt. Bemoeizuchtig als hij is, besluit Jaap een baantje regelen voor zijn dochter. Hij vraagt Nellie, de café-eigenaresse van Chez Nellie, Bobby aan te nemen. Nellie kan Jaap echter niet luchten of zien, en is het hier niet mee eens. Een dochter van 'De Koning' komt er bij haar niet in. Maar Jaap geeft niet zonder slag of stoot op...

Koning van de Maas speelt zich af in de Rotterdamse haven en draait om havenbaron Jaap Koning, rijk geworden van de handel in ankers en kettingen.

De serie is iedere zaterdag om 17.00 uur te zien bij TV Rijnmond, en wordt daarna elk uur herhaald.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl