Matige topper eindigt in gelijkspel

december 17-12-marwijk.rm
ROTTERDAM - Koploper Feyenoord heeft zondagmiddag voorkomen dat PSV dichterbij is gekomen. De Rotterdammers hielden de bezoekers in een matig duel op 0-0 en hebben daardoor nog steeds tien verliespunten minder dan regerend landskampioen uit Eindhoven. Nummer twee, Ajax, heeft twee punten minder dan Feyenoord.
De matige topper kende veel overtredingen maar weinig kansen. De beste mogelijkheid in de eerste helft was voor invaller Ramzi. De vervanger van de geblesseerde Bruggink schoot in vrijstaande positie naast het doel van keeper Zoetebier van Feyenoord.
PSV had ook in de tweede helft een klein veldoverwicht. Zoetebier moest twee keer reddend optreden na doelpogingen van Bouma. De beste mogelijkheid in de tweede helft was echter voor Van Hooijdonk. De topscorer van de eredivisie kopte op aangeven van Emerton in de tachtigste minuut in het zijnet.
Luister rechts naar Bert van Marwijk op Radio Rijnmond.