Dames Binnenland nipt voorbij Amsterdam

ROTTERDAM - De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam hebben de thuiswedstrijd tegen CTO-Amsterdam met een nipte zege afgesloten. Na een ruststand van 33-31 werden de punten met 73-70 in Rotterdam gehouden.
De ploeg van coach Pieter Kodde kon in de eerste twee kwarten niet los komen van de tegenstander uit Amsterdam. Het tempo dat beide ploegen speelde lag laag en Binnenland was niet bij machte het tempo op te voeren. Via een 18-20 stand na kwart één ging Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam met een 33-31 voorsprong de rust in.
Met nog 37 seconden op de klok komt het CTO zelfs op voorsprong, maar een assist van Natalie van den Adel op Eline Kasius levert de thuisploeg een score met bonus op die uiteindelijk zorgde voor de overwinning. Door de zege van Probuild Lions op Lekdetec.nl (53-44) voeren Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam en Probuild Lions nu de ranglijst van de dameseredivisie aan.