Reserves Rotterdam onderuit tegen Binnenland

ROTTERDAM - Aarnoudse Binnenland heeft het onderlinge duel met de reserves van Rotterdam Basketbal met ruim verschil gewonnen. In Rotterdam werd het 71-96 voor de basketballers uit Barendrecht.
In de eerste helft nam Binnenland direct het heft in handen en liep het via 2-7 uit naar 14-19. Toch sloop er enige onachtzaamheid in de ploeg en liet het de thuisploeg terugkomen tot 37-31. De bezoekers herpakten zich echter en gingen met een 40-44 voorsprong de rust in.
Na de thee vonden de basketballers van Binnenland het genoeg. Sander Trommelen was met 29 punten en tien rebounds de topscorer van de avond. Aarnoudse Binnenland staat nog altijd aan kop in de promotiedivisie met zestien punten uit acht gespeelde duels.