nieuws

Kort nieuws uit de regio

ROTTERDAM - Gewonde bij overval in Rotterdam-Feijenoord, grote belangstelling voor Bep van Klaveren Memorial en winkel in Leerdam overvallen: Kort nieuws uit de regio Rijnmond.
Aan de Beijerlandselaan in Rotterdam-Feijenoord is vrijdagavond een juwelier overvallen. Twee mannen kwamen de winkel binnen met een vuurwapen. De medewerker van de winkel raakte lichtgewond toen er een schot werd gelost. De twee daders zijn er uiteindelijk zonder buit vandoor gegaan. Op het moment van de overval waren er veel klanten binnen. Zij kwamen met schrik vrij.
De Bep van Klaveren Memorial in Rotterdam staat ook dit jaar weer groots in de belangstelling. De interesse voor het amateurgala is zo groot, dat per post verstuurde tickets deze week zijn onderschept. De organisatie zegt dat er vier bedrijven zijn geweest die aan de bel trokken. Bij hen waren de kaartjes uit de envelop ontvreemd. Sinds de eerste editie in 1983 is het boksgala alleen op uitnodiging toegankelijk.
Op een winkel aan het Europaplein in Leerdam is vrijdagavond een overval gepleegd. Een man kwam rond 19.20 uur de zaak binnen en bedreigde een medewerker met een mes. Hij ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Niemand raakte gewond. De politie heeft nog gezocht met onder meer een helikopter, maar trof de overvaller niet meer aan.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl