Rotterdam Basketbal vernederd in Zwolle

basketball1
basketball1
ROTTERDAM - Rotterdam Basketbal College heeft een forse nederlaag geleden op bezoek bij Landstede Basketbal. In Zwolle werden de basketballers van coach Randy Wiel getrakteerd op een zware verliespartij: 106-60.
Bij rust stonden de Rotterdammers al met 53-25 achter en na het derde kwart werd er tegen een 85-44 achterstand aangekeken. Ook in het laatste kwart was de thuisploeg nog niet klaar met de bezoekers en scoorde het nog eens 21 punten.
Door de overwinning eerder deze week op Stepco BSW hoeft Rotterdam Basketbal College niet meer de rode lantaarn te dragen in de eredivisie. Het heeft na dertien gespeelde wedstrijden vier punten weten te behalen. Wel heeft het ronduit het slechtste doelsaldo van de competitie: -258.