nieuws

Bosschaart langer bij Sydney FC

PascalBosschaart
PascalBosschaart
ROTTERDAM - Pascal Bosschaart heeft zijn contract bij Sydney FC met twee jaar verlengd. De verdediger blijft nu tot medio 2014 aan de Australische club verbonden. De 31-jarige Rotterdammer beschikte over een aflopend contract.

De oud-Feyenoorder werd dinsdag uitgeroepen tot de meest waardevolle speler van zijn club in de eerste helft van het seizoen. Fox Sports, de toonaangevende sportzender in Australië, legde de prestaties van alle spelers in de A-League over de eerste zes maanden van dit seizoen onder de loep en bepaalde per club wie zich het meest had onderscheiden.
Bij Sydney FC viel de uitverkiezing in handen van de ex-Feyenoorder, die sinds dit seizoen in Australië speelt. De 31-jarige verdediger, die in het verleden ook onder contract stond bij FC Utrecht en ADO Den Haag, speelde tot dusver elf wedstrijden voor zijn club.
Met de contractverlenging is Bosschaart erg tevreden. "Dit is precies wat ik wilde. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier met veel plezier verder zal voetballen", aldus de verdediger op de website van belangenbehartiger Sport Promotion.
TV Rijnmond brengt op maandag 2 januari a.s. een uitgebreide reportage.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl