nieuws

Lange rij voor signeersessie Jan Smit in Dordt

ROTTERDAM - Honderden fans waren afgekomen op de signeersessie van Jan Smit donderdagmiddag bij een grote platenzaak in het centrum van Dordrecht. De zanger en acteur was er om zijn nieuwe cd Dromen te promoten.
Bij de Free Record Shop aan het Statenplein stond al snel een lange rij tot op de Sarisgang. Iedereen wilde cd’s, meegebrachte foto’s en zelfs t-shirts laten signeren. Er waren niet alleen Dordtenaren. Nee, zelfs fans uit de Belgische Kempen, Naaldwijk en Nijmegen waren speciaal naar Dordrecht gekomen om hun fan te zien en kort te spreken.

Blij met fans

Smit vertelde blij te zijn met de komst van zoveel fans. “Ik vind het hartstikke leuk dat er zoveel waren gekomen. Stel je voor dat ik hier stond en er was helemaal niemand.” Vermoeiend vindt hij dit soort signeersessies niet: “Elke ochtend om acht uur op een steiger staan in de bouw, dat is pas vermoeiend. Ik vind het prima zo.”

Bombardement

De zanger die een hoofdrol speelt in de nog te maken film over het bombardement van Rotterdam vindt het een beetje jammer dat er zoveel ophef is over de film. De producent heeft namelijk een kwart miljoen euro geëist van de Gemeente Rotterdam. “Ik kan me wel een beetje voorstellen dat Rotterdam er moeite mee heeft om ineens zoveel geld te geven. Het is er niet echt de tijd voor. Wel vind ik het jammer dat er al zoveel ophef is over de film, terwijl het draaien nog moet beginnen.”
Het opnemen start in april. Als het goed is moet de film dan eind dit jaar in de bioscoop te zien zijn.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl