nieuws

Live@GJ

ROTTERDAM - Gertjan Zevenbergen zorgt in Live@GJ elke nacht voor muzikanten in de studio. Regionale artiesten laten hun muziek horen en worden door Gertjan aan de tand gevoeld over hun inspiratiebronnen.
Tussen de live muziek door de keuzes uit de platenkoffer van GJ. Van Americana tot garagerock. En van blues tot indie. 't Komt allemaal voorbij in Live@GJ!
Frank Goverts (1986) is een singer-songwriter uit Rotterdam. Sinds zijn dertiende is hij hyperactief met muziek in de breedste zin van het woord bezig. Rock, folk, soundtracks (voor zowel bestaande als niet bestaande films) of gewoon kitscherige pop. Van ingetogen, intieme ‘man met gitaar liedjes’ naar euforisch exploderende harmonie-orgies.
Onderweg nog even een dissonant experiment om de honger te stillen. Hoe dan ook: de zoektocht naar de perfecte sfeer is altijd de missie!

Dit geheel uit zich in een interessante mix. Je hoort gejammer uit het huis waar Ryan Adams en Jeff Buckley wonen, terwijl buren Thom Yorke en Noel Gallagher elkaar te lijf gaan. Buiten loopt Leonard Cohen langs, aanschouwt het tafereel en schudt weemoedig zijn hoofd. Vervolgens keert hij huiswaarts om daar los te gaan op een obscure techno plaat.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl