nieuws

Feyenoord en Rijnmond beklinken samenwerking

ROTTERDAM - De hernieuwde samenwerking tussen Feyenoord en RTV Rijnmond is donderdagochtend officieel bekrachtigd. Directeur Eric Gudde van Feyenoord en directeur Eric Wehrmeijer hebben hun handtekening gezet onder het contract dat de omroep tot de zomer van 2015 mediapartner van de club maakt.

Dit betekent onder meer dat de regionale zender weer live radio-verslag mag doen van de uit- en thuiswedstrijden van de Stadionclub. Ook hebben beide partijen afgesproken dat spelers en staf van Feyenoord weer beschikbaar zijn voor radio- en televisieprogramma’s van RTV Rijnmond.
Zo zal op TV Rijnmond voortaan iedere zondagavond een extra uitzending van FC Rijnmond worden gemaakt. Zeker op de dagen dat Feyenoord op zondag heeft gespeeld, zal er veel aandacht zijn voor de prestaties van de Stadionclub. Spelers en/of trainer van Feyenoord zullen geregeld aanschuiven aan de desk van Frank Vijg en Jan Dirk Stouten.
Met de hernieuwde samenwerking wordt een oude traditie na een onderbreking van een kleine 1,5 jaar in ere hersteld. RTV Rijnmond en Feyenoord trokken ruim 20 jaar samen op, maar werden het in de zomer van 2010 niet eens over een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Feyenoord verkocht daarop de live rechten voor de radio aan de lokale zender Megastad FM dat deze rechten nu dus weer overdraagt aan RTV Rijnmond.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl