nieuws

Rowwen Hèze Blij met Lloyd

ROTTERDAM - De Limburgse band Rowwen Hèze speelde vrijdag 27 januari in Live uit Lloyd vijf songs live. De 'Mannen van Staal' waren een paar dagen in Rotterdam voor de concertreeks Vrienden van Amstel. We kregen mooie berichten terug van Jack Poels en kornuiten.
Het is altijd leuk als de muzikanten laten blijken dat het spelen bij Radio Rijnmond een feestje is. Onze technici worden veelal geroemd door de bands en soms krijgen we daarover aardige mails, zoals van Rowwen Hèze.
"...bedankt!! Er zijn veel (lees: bijna allemaal) studio's die het bij lange na niet zo goed voor elkaar hebben qua apparatuur en omgang. Nogmaals dank.", schreef de band.
en de tourmanager schreef ons: "Vanuit de band heb ik ook erg leuke en enthousiaste reacties gekregen over jullie! De mannen vonden het erg geslaagd! Bedankt voor alles en we houden contact! Later dit jaar komt de band uit met een nieuw album, wellicht dat we dan weer iets samen kunnen doen."
We doen het iedere dag met heel veel plezier en danken bij deze Rowwen Hèze voor de mooie berichten en zien inderdaad uit naar de volgende keer!

Ronald, Marleen en technici Bob, Richard, Stefano en Iwan.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl