nieuws

Big Talk en de Rijnmond Nachtfilm - ‘Perfect Life’ van Emily Tang

Perfect Life
Perfect Life
ROTTERDAM - Voor de echte liefhebbers zendt TV Rijnmond deze week om middernacht een selectie uit van de betere films uit de voorgaande edities van het festival.    
BIG TALK In de 2e week zijn de beroemde talkshows van het festival, de zogenoemde Big Talks, terug te zien op TV Rijnmond, 's avonds om half elf en half twaalf. Gasten oa Steve McQueen en Aki Kaurismäki. Do 2 februari: Big Talk 4 22.30 en 23.30 Schrijfster en presentatrice Annemiek Schrijver in gesprek met Philippe Falardeau over zijn film Monsieur Lazhar. Vr 3 februari: Big Talk 5 22.30 en 23.30 uur Schrijfster en journaliste Corine Koole in gesprek met Steve McQueen over zijn film Shame.
Donderdag 2 februari 00.00 uur ‘Perfect Life’, geregisseerd door Emily Tang in 2008. De film uit Hong Kong is een combinatie van filmstijlen: een portret van een koppige jonge vrouw die probeert te ontsnappen aan haar armoedige bestaan in het ijskoude Mantsjoerije, en dan in documentaire stijl, fragmenten uit het leven van een Hongkongse met huwelijksproblemen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl