nieuws

Koolwijk: 'Ik ga er vanuit dat het doorgaat'

ROTTERDAM - Ryan Koolwijk staat zondagmiddag met zijn ploeg NEC tegenover Feyenoord. De oud-speler van Excelsior verwacht dat het duel in de Goffert gewoon door kan gaan.
Volgens de middenvelder is het veld in de Goffert naar omstandigheden goed. Koolwijk kijkt erg uit naar het tweeluik met de Rotterdammers. ,,Ik ken nog veel spelers van mijn tijd bij Excelsior,'' aldus de middenvelder, die vorig jaar nog aanvoerder was van de Kralingers. Miquel Nelom, Guyon Fernandez, Kaj Ramsteijn, Jordy Clasie en Kostas Lamprou, allemaal ploeggenoten van vorig jaar, spelen inmiddels voor Feyenoord.
Feyenoord probeert zondag in Nijmegen de zege op Ajax een goed vervolg te geven. Koolwijk en zijn teamgenoten hebben de Rotterdammers uiteraard geanalyseerd. ,,We weten hun sterke en zwakke punten en zullen zeker niet uitgaan van het wisselvalligheid.''
De Nijmegenaren zijn de winterstop prima uitgekomen. Allebei de duels werden gewonnen. Koolwijk heeft dan ook alle vertrouwen in een goede afloop zondag. ,,Als we ons eigen spel spelen denk ik dat we kunnen winnen,'' besluit hij.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl