nieuws

Berdych en Youzhny met goed gevoel naar Ahoy

Tennis_Ahoy
Tennis_Ahoy
ROTTERDAM - Tomas Berdych en Mikhail Youzhny komen met veel zelfvertrouwen naar het aankomende ABN AMRO World Tennis Tournament. Beide toptennissers boekten een zege in hun laatste toernooi in aanloop naar Ahoy.

De Tsjech Berdych was de sterkste in Montpellier. De nummer zeven van de wereldranglijst klopte in de eindstrijd de Fransman Gaël Monfils: 6-2, 4-6, 6-3.
Mikhail Youzhny deed in Zagreb helemaal goede zaken, want hij moest zijn saluut tweemaal aan het Kroatische publiek tonen. De Rus (29) won zowel het enkel- als het dubbelspel in Zagreb. Youzhny kende in de enkelspelfinale weinig problemen met Lukas Lacko: 6-2, 6-3. De winnaar van het World Tennis Tournament in 2007, zegevierde in de dubbel samen met de Cyprioot Marcos Baghdatis, die ook in Ahoy Rotterdam zijn opwachting zal maken.
Van 13 tot en met 19 februari zal de 39ste editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament uitgebreid te volgen zijn op Radio en TV Rijnmond. Elke middag én avond zijn de partijen op de radio te volgen. Elke avond is op tv een nieuwe aflevering van TennisPlaza te zien.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl