nieuws

Kort nieuws uit de regio

kort
kort
ROTTERDAM - Wildplasser mishandelt agent, Man vast voor overval op snackbar Ridderkerk, Jong viertal betrapt tijdens inbraak Leerdam. Kort nieuws uit de regio Rijnmond.

Wildplasser mishandelt agent

Een wildplasser heeft donderdagavond in Dordrecht een politieman mishandeld. De agent en zijn collega zagen een man urineren op de Hugo van Gijnweg. De 29-jarige wildplasser probeerde aan een bon te ontsnappen door weg te rennen. Ook spuugde de Dordtenaar in het gezicht van een van de agenten. Toen deze de man wilde aanhouden, kreeg hij een klap in zijn gezicht. De agenten overmeesterden de inwoner van Dordrecht uiteindelijk. De agent heeft aangifte gedaan van mishandeling.
Man vast voor overval op snackbar Ridderkerk
Een 26-jarige man uit Ridderkerk zit vast voor de overval op een snackbar in zijn woonplaats. De man zou afgelopen zondag een medewerkster van de snackbar aan de Margriete van Comenestraat hebben bedreigd met een mes en een klein geldbedrag hebben buitgemaakt. De politie heeft hem donderdagavond opgepakt. Hij moet maandag voor de rechter-commissaris verschijnen. Die bepaalt dan of hij langer vast blijft zitten.
Jong viertal betrapt tijdens inbraak Leerdam
Vier jonge inbrekers, van tussen de 14 en 20 jaar oud, zijn in de nacht van donderdag op vrijdag op heterdaad betrapt toen ze in Leerdam probeerden in te breken. Agenten zagen de vier toevallig naar een woning in de Roekstraat gaan. Vervolgens bleek uit de geluiden die ze maakten dat ze probeerden in te breken. De bewoner had dat ook in de gaten en deed het licht aan. De jonge inbrekers schrokken daarvan en zetten het op een lopen. Zonder succes: de agenten die al ter plekke waren, konden het viertal meteen oppakken.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl