Fusion Rotterdam dicht bij eerste zege

Volleybal
Volleybal
ROTTERDAM - In de A-League waren de volleyballers van Fusion Rotterdam dicht bij de eerste overwinning van het seizoen. Op bezoek bij Prins/VCV kwamen de Rotterdammers op een 1-2 voorsprong, maar de ploeg van trainer Elvira Groenhuijzen moest na vijf sets toch het onderspit delven in Veenendaal: 2-3.
Fusion begon goed aan de wedstrijd en won de openingsset met 22-25. Na een mindere tweede set (25-23 verlies) werd de derde set met een eindstand van 16-25 ruim in het eigen voordeel beslist. De laatste twee sets waren echter niet aan de bezoekers besteed en gingen met respectievelijk 25-18 en 15-8 verloren.