Trefzekere Van Persie ruim langs aartsrivaal

Van Persie
Van Persie
ROTTERDAM - Robin van Persie heeft met Arsenal een klinkende overwinning geboekt op Tottenham Hotspur. In eigen huis won de voormalig Feyenoorder met 5-2 van de aartsrivaal. The Gunners keken na een half uur spelen tegen een 0-2 achterstand aan door doelpunten van Louis Saha en Emmanuel Adebayor, maar nog voor rust brachten Bacary Sagna en Van Persie hun ploeg op gelijke hoogte.
Na de thee kreeg de equipe van coach Arsène Wenger het op zijn heupen. Al vrij snel zette Tomas Rosicky zijn team op voorsprong. Vervolgens werd het duel in drie minuten tijd in het slot gegooid door Theo Walcott, die de laatste twee doelpunten voor zijn rekening nam en daarmee de eindstand bepaalde.