nieuws

Gezocht: uitdeler nepbon (m)

ROTTERDAM - De politie is op zoek naar een taxichauffeur die in Rotterdam een nepboete heeft uitgedeeld. Het lijkt erop dat hij de bekeuring van 340 euro onder de ruitenwisser van een vrouw heeft gestopt na een ruzie. Navraag bij de politie leert dat de bon nep is.

De chauffeur kreeg afgelopen maandag ruzie met een vrouw in Rotterdam-Kralingen. De vrouw wilde haar auto parkeren, maar de taxi stond in de weg. Gisteren nam de man waarschijnlijk alsnog het recht in eigen hand door een nepboete onder de ruitenwisser van de vrouw te stoppen. De ruzie ontstond toen de taxichauffeur weigerde zijn auto te verplaatsten.
Het conflict leek met een sisser af te lopen, totdat Drissia Meziane donderdag een boete vond, vanwege het ‘onnodig claxonneren’. Volgens de politie klopt de hoogte van de boete niet en ook de naam van de agent die de bekeuring heeft uitgeschreven is niet bekend bij de politie. Het boeteformulier lijkt afkomstig van het Korps Haaglanden. De taxichauffeur reed in een goudkleurige Mercedes.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl