Fer vernedert Wijnaldum in topper

16decLeroyFer
ROTTERDAM - Leroy Fer heeft zondagmiddag met zijn club FC Twente een klinkende zege geboekt op het PSV van Georginio Wijnaldum. De voormalig spelers van Feyenoord troffen elkaar in Eindhoven en Fer, die eenmaal scoorde, stapte als winnaar van het veld: 2-6.
In de eerste helft was er één ploeg die voetbalde, en dat waren de bezoekers uit Enschede. Na acht minuten zette Ola John zijn team op voorsprong, waarna Willem Janssen, Peter Wisgerhof en Luuk de Jong voor een 0-4 ruststand zorgden.
Na de thee vond PSV na tien minuten de aansluiting via Ola Toivonen. Het duel werd een kwartier voor tijd echt in het slot gegooid door Fer. De middenvelder schoof na een lange sprint de bal achter doelman Andreas Isaksson. Toivonen deed nog iets terug, maar Janssen bepaalde in de slotfase de eindstand.