Kansloze nederlaag FC Dordrecht in Leeuwarden

ROTTERDAM - FC Dordrecht heeft de uitwedstrijd bij SC Cambuur kansloos verloren. De ploeg van interim-trainer Virgil Breetveld ging met liefst 4-0 onderuit in Friesland tegen de huidige nummer zes van de eerste divisie.
Halverwege de eerste helft keken de bezoekers al tegen een 2-0 achterstand aan. Voormalig Sparta-speler Charles Dissels zorgde na vijf minuten voor de openingstreffer, waarna Robert van Boxel de thuisploeg eigenlijk al in veilige haven schoot. Even daardoor had Roderick Gielisse één van de weinige kansen voor de Dordtenaren gemist. De verdediger schoot net naast.
Ook na rust had FC Dordrecht niets in te brengen. Invaller Martijn Barto maakte 3-0 en Melvin de Leeuw zorgde voor de 4-0 eindstand.
Ondanks de nederlaag in Leeuwarden staat FC Dordrecht nog wel achtste in de eerste divisie met 36 punten uit 25 wedstrijden.