nieuws

Oost: "Hard knokken om in de basis te komen"

ROTTERDAM - Jason Oost moet bij Excelsior momenteel genoegen nemen met een plaats op de bank. De 29-jarige speler, die eind vorig jaar een blessure kreeg aan zijn buik, wordt door trainer John Lammers na zijn kwetsuur alleen nog maar gebruikt als invaller.
"Natuurlijk is dat moeilijk," aldus Oost, die dinsdag één helft met de beloften van Feyenoord/Excelsior meespeelde tegen Jong NEC/FC Oss, voordat hij met een lichte kuitblessure moest afhaken. "Voor de winterstop heb ik eigenlijk alles gespeeld, was ik een vaste basisspeler en ging het ook goed. Dan is het lastig om nu op de bank te zitten elke week. Ik ga hard knokken om weer in de basis te komen."
"Het is lastig om het op trainingen te laten zien, omdat je uiteindelijk traint voor de wedstrijden. Als je geen minuten maakt is het moeilijk om het te laten zien. De komende periode verwacht ik meer te spelen."
Oost is weer volledig hersteld van een buikblessure, die hem een tijd aan de kant hield. "Ik had een beetje vreemde blessure eigenlijk, dat had niets met voetballen te maken. Ik had een abces in mijn buik, die moest verwijderd worden. Dat heeft in totaal wel zo'n drie maanden geduurd voordat het helemaal weg was. Er zijn meerdere operaties uitgevoerd, maar ik ben blij dat ik nu weer fit ben."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl