nieuws

FC Dordrecht: ‘Nieuw stadion nog niet van de baan’

ROTTERDAM - FC Dordrecht-voorzitter Ad Heijsman ontkent de berichten dat de bouw van een nieuw stadion voor zijn club niet doorgaat. Gisteren lieten ingewijden aan RTV Rijnmond weten dat burgmeester en wethouders het financiële plaatje niet genoeg onderbouwd vinden.
Volgens de voorzitter van de club uit de Eerste Divisie klopt dat niet. "Dat u uit bronnen heeft vernomen dat het stadion van de baan is, is pertinent onjuist. U mag concluderen dat als de gemeente en FC Dordrecht met een gezamenlijke verklaring komen, we op de goede weg zijn en dat er een nieuw stadion gaat komen."
FC Dordrecht wil een nieuw stadion bouwen langs de Provinciale Weg bij de wijk Dubbeldam. De gemeente wilde daar wel aan meewerken, maar eist een sluitende begroting. Bronnen binnen de gemeente beweren dat de begroting verre van sluitend is. Voorzitter Heijsman ontkent dat: "Neemt u van mij aan dat wij een sluitende businesscase hebben ingediend, maar dat er nog een aantal zaken opgelost dienen te worden, maar daar komen we met een gezamenlijk verklaring uit."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl