nieuws

Vraag het de Bieb Zaterdag 17 maart

07-09-vissen.jpg
07-09-vissen.jpg
ROTTERDAM - Op welke manier worden oude zwart-wit beelden ingekleurd in programma's die te zien zijn bij Discovery en National Geographic? Waar komt de uitdrukking: 'hij kan geen gloeiende spijker laten liggen?' vandaan? En welke vissen kunnen niet worden gekweekt? Wil je het antwoord op deze vragen? Luister dan aanstaande zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur naar Vraag het de Bieb.
Koken met Boeken staat deze week in het teken van pasen. Annet Zandvoort maakte een Kiekenpastei die natuurlijk de komende twee weken te proeven is in restaurant cafe DikT.
En het is deze week natuurlijk Boekenweek! Verslaggever Maike sprak met Rosita Steenbeek, over haar nieuwe boek, waarin Italie weer een grote rol speelt.
Je kunt ook alvast je vraag stellen via 010-4364436, via de mail op vraag@rijnmond.nl of via Facebook, als je Vraag het de bieb hebt toegevoegd als vriend. Of kom gezellig langs, bij cafe DikT aan de Hoogstraat en stel daar je brandende vraag!
Maar we willen ook iets van jou weten! De wat willen we weten van morgen is: aarom heeft de ene auto zijn tankdop links en de andere zijn tankdop rechts? Waarvoor doen ze dit? En is dat hetzelfde als met auto's uit Azie of uit Amerika? Laat het ons morgen weten, tijdens Vraag het de Bieb, tussen twaalf en twee!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl