nieuws

Kort nieuws uit de regio

kort
kort
ROTTERDAM - Politiebureau doelwit inbrekers, mannnen beroven schoenenwinkel, politie arresteert notoire hotelovervaller en scooterrijders belagen vrouw: kort nieuws uit de regio Rijnmond.
Het politiebureau aan de Middenbaan Noord in Rotterdam-Hoogvliet was de afgelopen twee jaar zeker vier keer het doelwit van brutale criminelen. Zij probeerden volgens de politie in te breken om in beslag genomen fietsen en bromfietsen buit te maken. Het korps verhuist de tweewielers daarom binnenkort naar een centraal opslagcentrum.
________________________________________________________________________________
Een schoenenwinkel aan de Paul Krügerstraat in Rotterdam is overvallen. Twee mannen kwamen de zaak binnen en zetten een vuurwapen tegen het hoofd van een medewerker. Wat het duo heeft buitgemaakt is onbekend. Ze zijn nog voortvluchtig.
________________________________________________________________________________
Een 20-jarige Rotterdammer is vrijdag aangehouden op verdenking van diverse hotelovervallen. Hij zou de afgelopen maand hotels aan de Leuvehaven en aan de Breitnerstraat hebben beroofd. In beide gevallen zou de man hotelpersoneel hebben bedreigd met steekwapens.
________________________________________________________________________________
Twee mannen op een scooter probeerden in Dordrecht tot twee keer toe een vrouw te beroven. Het slachtoffer reed op haar scooter door de Merwedestraat toen de mannen haar klemreden en haar portemonnee en telefoon eisten. De vrouw sloeg op de vlucht, maar werd later opnieuw geconfronteerd met het scooterduo. Na het incasseren van een klap wist ze opnieuw te ontkomen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl