TPP koploper af na nederlaag

tpp_zaalvoetbal
ROTTERDAM - De zaalvoetballers van TPP Rotterdam zijn niet langer koploper in de topdivisie. Na de 8-7 nederlaag tegen FC Marlène zijn de Rotterdammers voorbijgestreefd door CFE/VDL.
TPP begon uitstekend aan de wedstrijd in Heerhugowaard. Via doelpunten van Bouyouzan, Browne en El Ghannouti liep de ploeg al snel uit naar een 0-3 voorsprong. Na achttien minuten spelen stond de teller zelfs op 1-5 dankzij treffers van wederom Bouyouzan en El Ghannouti.
Na rust kantelde de wedstrijd volledig. Enkele discutabele beslissingen van de scheidsrechter hielpen Marlène in het zadel, wat resulteerde in een 8-7 nederlaag voor de Rotterdammers, die nu een punt achter staan op CFE/VDL. Over twee weken treft TPP in het eigen Topsportcentrum hekkensluiter Avanti.