nieuws

Veertigste overwinning op rij voor Binnenland

Basketbal
Basketbal
ROTTERDAM - De basketballers van Aarnoudse Binnenland hebben voor de veertigste keer op rij gewonnen in de promotiedivisie. Het team uit Barendrecht was zaterdagavond ruim te sterk voor BV Hoofddorp. In eigen huis werd het 93-60 voor Binnenland.
Het verschil met de bezoekers uit Hoofddorp was groot, maar de thuisploeg had moeite om geconcentreerd te blijven. Na het eerste kwart stond het 23-17 en bij rust was het klassenverschil ook in de score steeds meer zichtbaar geworden: 40-31.
De ploeg van coach Joost van Rangelrooy werden na de thee pas echt scherp en kon in het derde kwart gemakkelijk uitlopen naar 67-44. Ook in het vierde kwart was hetzelfde beeld van toepassing, dit resulteerde in fraaie dunks aan de zijde van Binnenland. Floris de Jong mocht zichzelf met zeventien punten de topscorer van de avond noemen.
Aarnoudse Binnenland staat nog altijd bovenaan in de promotiedivisie. Het staat liefst tien punten voor op BC APOLLO uit Amsterdam. Ook het positieve doelsaldo van 459 is indrukwekkend te noemen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl