nieuws

Erica Terpstra nieuwe sidekick RTV Rijnmond

ROTTERDAM - "Ik voel me nu al een onderdeel van het RTV Rijnmond-team", zegt Erica Terpstra. De oud-politica en oud-voorzitter van NOC*NSF is tijdens de Olympische Spelen de vaste sidekick.
Tussen 27 juli en 12 augustus doet RTV Rijnmond uitgebreid op radio en televisie verslag van de Olympische Spelen in Londen.
Tussen 9.00 uur en 12.00 uur presenteert Leon Boele op Radio Rijnmond live een radioprogramma. Dagelijkse komen er gasten uit onze eigen regio voorbij, zoals sporters met een groot Olympisch verleden.
Erica Terpstra heeft er veel zin in om haar oude bekenden uit de sportwereld weer tegen te komen. "Ik heb hun emoties gezien, hun teleurstellingen, we hebben samen gefeest en samen gehuild." Ze gaat haar contacten goed benutten, maar ellebogenwerk is er niet bij. Da's niet haar stijl.
In het programma komen overigens niet alleen sporters en andere interessante gasten uit Rotterdam en omstreken aan bod. Ook Olympiërs uit andere regio’s komen aan het woord. Dat is wel zo aardig: RTV Rijmond kreeg namelijk als enige regionale omroep van Nederland een accreditatie voor de Olympische Spelen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl