nieuws

Bosschaart geopereerd aan achillespees

ROTTERDAM - Pascal Bosschaart is maandag in Australië geopereerd aan zijn zware achillespeesblessure die hij opliep bij zijn club Sydney FC. Vlak na de operatie gaf hij aan dat deze goed verlopen is.
Bosschaart viel vrijdag in de wedstrijd tegen Wellington Phoenix uit en zal zo'n zes maanden aan de kant staan. ''Ik kwam op de grond neer na een aanname en wilde meteen weer aanzetten om naar de bal te gaan. Het leek toen wel alsof ik een karateschop tegen mijn kuit kreeg, maar er stond helemaal niemand achter me.''
De geboren Rotterdammer hoeft waarschijnlijk geen wedstrijden te missen. Sydney FC verloor namelijk de play off-wedstrijd van Wellington Phoenix, waardoor het seizoen erop zit. Het nieuwe seizoen begint pas weer over zeven maanden.
Verder gaf Bosschaart aan dat de organisatie van zijn club Sydney FC op dit moment niet helemaal lekker staat: ''We hebben nog geen trainer voor volgend seizoen en er is ook geen directeur. Ook zijn er zeven à acht spelers die zonder contract zitten vanaf nu.'' Afgelopen winter gaf Bosschaart aan dat de Australische club misschien wel meer Nederlandse spelers aan wil trekken. Daar valt nu dus niet veel over te zeggen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl