nieuws

De Roon verwacht snel te tekenen bij Heerenveen

ROTTERDAM - Spartaan Marten de Roon komt hoogstwaarschijnlijk vanaf volgend seizoen uit voor SC Heerenveen. De 21-jarige middenvelder verwacht binnen afzienbare tijd een meerjarig contract te ondertekenen bij de club die vanaf aankomende zomer onder leiding staat van trainer Marco van Basten.
,,De felicitaties zijn nog niet op z'n plaats'', aldus De Roon zelf tegenover RTV Rijnmond. ,,De onderhandelingen zijn echter wel in een vergevorderd stadium. Slechts over enkele formaliteiten zijn de club en ik het nog niet eens.''
De transfervrije De Roon had de clubs voor het uitkiezen. Zo kon hij in de winterstop een contract tekenen bij Heracles Almelo en ook AZ had interesse in de Spartaan. Ook de Rotterdammers zelf wilden graag verder met hem, maar na lang twijfelen legde hij het tweejarige aanbod naast zich neer.
,,Mochten Marten en Heerenveen de onderhandelingen succesvol afronden ben ik daar niet blij mee'', zo verklaarde Algemeen- en Technisch directeur Wiljan Vloet. ,,Het is vooral zonde dat hij gratis de deur uitloopt'', aldus Vloet.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl