PKC wint eerste play-off wedstrijd

PKC-Korfbal
PKC-Korfbal
ROTTERDAM - De korfballers van PKC/Hagero hebben zaterdag de eerste play-off wedstrijd tegen Blauw-Wit met 27-20 gewonnen. Richard Kunst was belangrijk voor de ploeg uit Papendrecht. Behalve het uit de wedstrijd spelen van topscorer Marc Broere scoorde Kunst zelf nog eens zes maal.
Ook Suzanne Struik wist zes maal de korf te vinden, maar met name de prestatie van Richard Kunst was goed, want directe tegenstander Marc Broere wist maar vijf maal te scoren. In de beginfase bleef Blauw-Wit nog wel in het kielzog van PKC, maar na twintig minuten spelen stond het 10-7 voor de thuisploeg. De uiteindelijke ruststand was 14-12.
Na de pauze gaf PKC gas en liep het binnen twintig minuten uit naar een 24-18 voorsprong. Een marge die Blauw-Wit niet meer goed kon maken.