nieuws

Stille tocht voor slachtoffer Schiemond

Athony
Athony
ROTTERDAM - Er komt een stille tocht voor Anthony Fernandes. De 22-jarige man werd afgelopen weekend doodgeschoten in Rotterdam-Schiemond.
De tocht zal aanstaande vrijdag om 19.00 uur beginnen en vertrekt vanaf het huis van de moeder van Anthony, aan de Indrapoerastraat in Rotterdam. Het eindpunt ligt op de Westkousdijk, de plek waar hij werd neergeschoten.
De deelgemeente Delfshaven gaat er vooralsnog van uit dat er zo'n 250 mensen mee zullen lopen met de tocht. Over de toedracht van de schietpartij is nog weinig bekend. Er zijn ook nog geen verdachten opgepakt.
Anthony Fernandes was geen onbekende van de politie. Hij was vijf maanden geleden vrijgekomen, nadat hij had vastgezeten voor een geweldsdelict. De Rotterdamse recherche wil in contact komen met gedetineerden, die samen met Fernandes in de gevangenis zaten. Mogelijk heeft hij met hen gesproken over eventuele vijanden of zaken waarmee hij zich bezighield.
Volgens de recherche hebben mensen uit de naaste omgeving van Anthony Fernandes gezegd dat hij de laatste tijd "op zijn hoede was", alsof hij vermoedde dat er iets kon gebeuren.

De redactie heeft het reactieforum bij dit bericht gesloten, vanwege het grote aantal reacties dat niet aan de spelregels voldeed.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl