Rotterdam verliest ook halve finale EHL van Amsterdam

ROTTERDAM - De mannen van hockeyclub Rotterdam hebben zaterdag opnieuw een belangrijke wedstrijd verloren van Amsterdam. In de strijd om een plek in de Euro Hockey League finale werd er met 3-0 verloren.
In het Amsterdamse Wagener stadion was Rotterdam verre van de onderliggende partij, maar scoorde de thuisploeg de doelpunten. Na een kwartier hockeyen viel de openingstreffer te noteren via Valentin Verga. Pas na een kwartier spelen in de tweede helft breidde Amsterdam de score uit. Zes minuten voor tijd viel definitief het doek voor Rotterdam toen Teun Rohof de 3-0 binnenschoot.
Rotterdam is overigens nog niet klaar in Amsterdam. Zondag staat de wedstrijd tegen KHC Dragons op het programma. Inzet is de derde plaats. Amsterdam speelt de finale tegen UHC Hamburg.