nieuws

Drie tips over moord Mijlweg Dordrecht

Mijlweg
Mijlweg
ROTTERDAM - De politie heeft drie tips binnengekregen over een moord aan de Mijlweg in Dordrecht. Daar werd in februari een 44-jarige man doodgeschoten. De politie onderzoekt de tips.
Dinsdagavond besteedde het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak. Justitie heeft inmiddels een beloning van vijftienduizend euro uitgeloofd voor de gouden tip in het onderzoek.
Een paar weken geleden werd een 46-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor betrokkenheid bij de moord. Hij is weer vrijgelaten, omdat de justitie niet genoeg bewijs heeft om de man te vervolgen. Hij is nog wel verdachte in de zaak.

Tip over brand Gorinchem

De politie kreeg ook één tip binnen over een brand in een monumentale boerderij in Gorinchem. Begin december brak er brand uit in de boerderij aan de Grote Haarsekade. Volgens de politie is er mogelijk sprake van een inbraak.
Iemand is met geweld de woning binnengekomen, er zijn schilderijen weg en de brand is op meerdere plekken in de woning ontstaan. Mogelijk is de brand gesticht om de sporen van de inbraak weg te werken. Volgens een woordvoerder van de politie loopt de schade aan de boerderij in de miljoenen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl