nieuws

TPP strikt Van Bronckhorst

ROTTERDAM - Zaalvoetbalclub TPP-Rotterdam heeft Giovanni van Bronckhorst vast weten te leggen als ambassadeur. De club en de Giovanni van Bronckhorst Academy zullen in de toekomst gaan samenwerken. Zo zal de jeugd van TPP met het logo van de Academy op de borst gaan spelen.
De Giovanni van Bronckhorst Academy zet zich in voor kinderen met een leerachterstand. Dat sluit nauw aan bij de nieuwe doelstelling van TPP. Zij gaan zich meer concrentreren op het jeugdzaalvoetbal, bijvoorbeeld door een scholencompetitie te organiseren. Van Bronckhorst werd donderdag aan de mensen bij TPP voorgesteld. Binnenkort vertrekt hij naar zijn vakantiebestemming.
Lex Immers
Bij de presentatie liet Van Bronkchorst weten blij te zijn met de nieuwste aanwinst van Feyenoord: Lex Immers. Van Bronckhorst: "Ik denk dat het een goede aanwinst is. Het is een speler die veel loopvermogen heeft en een doelpunt kan maken. Ik ben blij dat hij naar Feyenoord komt."
Oranje
Tijdens zijn vakantie zal Van Bronckhorst het Nederlands elftal op de voet volgen. Vooral de de linksbackpositie, de plaats waar hij vaak op speelde, heeft zijn bijzondere aandacht.
Van Bronckhorst: "Toen Erik Pieters fit was heeft hij mijn positie goed ingevuld. Ik denk dat van Marwijk nu voor Jetro Willems gaat kiezen als hij een wat aanvallendere speelwijze wil hanteren. Als je een verdedigend sterkere speler wil hebben, kun je beter voor Stijn Schaars kiezen.''

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl