nieuws

Feyenoord dicht bij huur Elabdellaoui

ROTTERDAM - Feyenoord staat op het punt om de komst van aanvaller Omar Elabdellaoui af te ronden. De 20-jarige buitenspeler uit Noorwegen wordt komend seizoen gehuurd van Manchester City.

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord beaamt dat er wordt gesproken over zijn komst, maar dat de deal nog niet concreet is afgerond. Hij verwacht dat er komende week meer nieuws te melden valt.
Elabdellaoui speelde in vele Noorse jeugdelftallen en komt tegenwoordig uit voor Noorwegen onder 23. ,,Deze jongen kan zeker van toegevoegde waarde zijn voor Feyenoord, gezien het zware seizoen dat voor ons ligt'', aldus Van Geel tegenover Radio Rijnmond.
In Manchester tekende de middenvelder recent een contract voor twee seizoenen. De Britse club heeft een goede verstandhouding met Feyenoord. Vorig seizoen kwam centrumspits John Guidetti op huurbasis naar De Kuip.
De aanvaller kijkt in de Noorse krant VG uit naar zijn overstap: 'Het is een topclub in Nederland. Spelen voor 50.000 fans zal een flinke verandering zijn, maar ik ben er erg blij mee.'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl