nieuws

Spartaan '20 legt simpel beslag op Charlois 550 Cup

ROTTERDAM - Spartaan '20 heeft zaterdag de Charlois Coen Moulijn Cup gewonnen. De tweedeklasser had weinig moeite met de zondagtak van TransvaliaZW. Op het terrein van DEHMusschen werd het 6-2 voor het team van trainer Patrick Kok.
De hele middag waren er verschillende activiteiten op het sportpark aan de Oldegaarde, met als uitsmijter de wedstrijd om de wisselbokaal. Een spannende finale werd de wedstrijd tussen Spartaan '20 en TransvaliaZW niet. Al binnen 27 minuten stond Spartaan '20 met 3-0 voor en was de spanning van het duel af. Die kwam ook niet meer terug, aangezien de tweedeklasser zelfs uitliep naar een 5-0 voorsprong. In de slotfase redde TransvaliaZW, dat volgend seizoen in de vierde klasse speelt, nog wel de eer met twee doelpunten.
Charlois 550
Het voetbalevenement dat zaterdag voor de eerste keer werd gehouden op het terrein van DEHMusschen is behalve een eerbetoon aan de op 4 januari 2011 overleden Coen Moulijn ook een viering van het 550-jarig bestaan van Charlois. Om die reden kan het bekertoernooi ook doorgaan als de Charlois 550 Cup.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl