nieuws

Kort nieuws uit de regio

kort
kort
ROTTERDAM - Dronken man in Hoekse Waard, tefefoon gestolen in Hendrik-Ido-Ambacht, fietser aangereden in Hoogvliet; kort nieuws uit de regio.
In de Hoekse Waard is vrijdagavond een dronken man van 46 door omstanders uit zijn auto gehaald. Hij was op de Broekseweg in Strijen tegen een andere auto gebotst. Omstanders haalden de man en de contactsleutel uit het voertuig en hielden hen in afwachting van de politie in bedwang. Agenten namen hem mee naar het bureau, maar hadden het niet gemakkelijk. Ze kregen beledigingen naar hun hoofd geslingerd en de man probeerde ook nog een kopstoot uit te delen. Een bloedproef moet uitwijzen hoeveel alcoholische drank de automobilist op had.___________________________________________________________________________
De politie in Hendrik-Ido-Ambacht heeft vrijdagavond een zoektocht gehouden naar vier mannen die een telefoon hadden gestolen. Op de Fonteinkruid sloegen vier verdachten in op een 52-jarige man en namen zijn telefoon mee. Ook een politiehelikopter die in de buurt was zocht mee. Ze zoekactie bleef zonder resultaat.
___________________________________________________________________________
Op de Aveling in Hoogvliet heeft een Rotterdamse automobilist van 57 zondagmiddag een fietser met een meisje op de bagagedrager aangereden. De slachtoffers, een man van 39 en meisje van 14, belandden op de motorkap. De fietser kwam met zijn hoofd tegen de voorruit terecht. Wonder boven wonder bleken de man en het meisje geen verwondingen aan de klap in Hoogvliet te hebben overgehouden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl