nieuws

Kanoën in de wilgenjungle met Chris Natuurlijk van 7 juli

kanochris
kanochris
ROTTERDAM - Peddelen door de wilgenjungle, walvissen spotten dichtbij huis en jammen met de wereldartiesten van North Sea Jazz.Foto: Fer Andeweg
Peddelen door de wilgenjungle, walvissen spotten dichtbij huis en jammen met de wereldartiesten van North Sea Jazz.
Het gras is altijd groener aan de overkant. Maar, je hoeft in de zomervakantie niet zo ver weg om avonturen te beleven.
Om de jungle te ontdekken hoef je niet naar Suriname. Peddel met een kano over smalle kreken door de laaglandjungle van natuurgebied Klein Profijt bij Rhoon. Iedereen kan deze excursie doen bij het Zuid-Hollands landschap.
Om walvissen te spotten, hoef je niet naar verre oorden. In Europa en zelfs in Nederland kun je walvissen en dolfijnen zien. Martijn de Jonge vertelt in Chris Natuurlijk over het boek Walvissen kijken in Europa.
Om de grootste muzikanten te zien spelen kun je lekker dichtbij blijven In Ahoy in Rotterdam zijn ze drie dagen bijelkaar tijdens North Sea Jazz. In Chris Natuurlijk hoor je een reportage over de allereerste festivalavond.
Dus, blijf in de buurt en luister zaterdagochtend van 8 tot 9 naar Chris Natuurlijk.

Over Chris Natuurlijk!

Waar hoor je over mooie parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk!
Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl