nieuws

Rashid laat goede indruk achter bij Werder

Osama Rashid
Osama Rashid
ROTTERDAM - Osama Rashid heeft een goede indruk achter gelaten bij Werder Bremen. De voormalig jeugdspeler van Feyenoord heeft bij de Duitse club een stage achter de rug en hoopt een contract af te dwingen. Tijdens een oefenwedstrijd met het tweede elftal van Werder wist hij zelfs te scoren. 'Ik kan goed mee met het niveau,' zegt Rashid tegenover RTV Rijnmond.
'Momenteel ben ik terug in Nederland. Woensdag mag ik weer terug naar Bremen,' vervolgt de aanvaller. 'De coach van het tweede was erg positief en wilde mij er gelijk bij hebben. Hij heeft het echter niet voor het zeggen, maar de technische staf van het eerste wil mij ook nog aan het werk zien. Het is dus nog even afwachten, maar ik heb zeker een goed gevoel.'
Rashid stond het afgelopen seizoen nog onder contract bij FC Den Bosch, maar bij de club uit Brabant kwam hij niet uit de verf. Zijn aflopende verbintenis werd dan ook niet verlengd. In 2008 tekende hij bij Feyenoord, waar hij zijn gehele jeugdopleiding genoot, zijn eerste profcontract.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl