nieuws

19-jarige Turkse vrouw vermist

Sevdiye
Sevdiye
ROTTERDAM - De politie in Rotterdam is op zoek naar de 19-jarige Sevdiye Er, die sinds zondagavond wordt vermist. Sevdiye woont in Delfshaven waar ze maandagochtend uit haar ouderlijk huis aan de Spaansebocht verdween.
De 19-jarige vrouw zou tussen zondag elf uur ’s avonds en maandagochtend zes uur zijn vertrokken in een zilvergrijze Volkswagen Touran. Sevdiye Er werkt in de glastuinbouw. De verdwijning is volgens een woordvoerder van de politie opmerkelijk, omdat er geen enkele aanleiding zou zijn geweest om zomaar het huis van haar ouders te verlaten.

Signalement

Sevdiye is van Turkse afkomst, ze woont in Delfshaven, heeft een slank postuur, ongeveer 170 cm lang, bruine ogen en ze heeft bruin haar in een bobline model. Op het moment van haar verdwijning droeg ze vermoedelijk een zwarte adidas broek met paarse slippers. Ze is vertrokken in een zilvergrijze Volkswagen Touran met het kentekennummer 75-TF-GL.
De recherche is druk bezig met het onderzoek naar de verblijfplaats van de vrouw Hiervoor worden alle mogelijke middelen ingezet. Cameratoezicht en alle politiemensen in de regio kijken naar Sevidye uit. De politie en haar familie maken zich ernstig zorgen om haar plotselinge verdwijning.
Mensen met tips over deze vermissing kunnen zich melden bij politie: 0900-8844 (lokaal tarief).

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl