nieuws

Cultuurbrigade strijkt neer met pop-up restaurant

ROTTERDAM - Bij het voormalige bruggenhoofd van de oude Willemsbrug op het Noordereiland is sinds dinsdagavond een restaurant te vinden. A La Plancha is een initiatief van de Cultuurbrigade, die ook de Dag van de Romantische Muziek verzorgt.
Het restaurant was eigenlijk al begin juli neergezet, maar door het slechte weer al weer snel opgebroken. Dinsdagavond is in een paar uur een nieuw restaurant neergezet. De klanten hebben zich voornamelijk laten lokken door berichten op Twitter en Facebook.
Gasten kunnen er met name terecht voor visproducten. Deze kunnen zelf worden uitgezocht, waarna ze ter plekke worden bereid. Vanaf het 400 vierkante meter grote terras heeft men een mooi uitzicht op de schepen in de Nieuwe Maas en de Willemsbrug.
A La Plancha heeft een vergunning gekregen voor 11 dagen, maar het is helemaal afhankelijk van het weer of het restaurant ook daadwerkelijk blijft staan. Men kan er terecht van 17.00 tot 22.30 uur en komende vrijdag is er vanaf 16.00 uur een vrijdagmiddagborrel.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl