nieuws

Wie kent het liedje onder de dressuur van Anke van Gunsven?

anke van gunsven
anke van gunsven
ROTTERDAM - Tijdens de uitzending van Vraag Het De Bieb van zaterdag 11 augustus werd de volgende vraag gesteld: De heer Van Raamsdonk hoorde een liedje tijdens de kur Anke van Grunsven deze Olympische Spelen. Hij herkende het liedje. Het heeft emotionele waarde voor hem maar heeft geen idee hoe het heet. Volgens hem is het een liedje uit 1967 (alwaar waarschijnlijk zijn emotionele gedachte naar terug voert). Wie kent het lied?Luister iedere zaterdag van 12.00 tot 14.00 naar Vraag Het De Bieb voor nieuwe vragen en antwoorden
Luisteraar Albert Leutsher dacht het antwoord te weten: Het nummer dat jullie zoeken voor die meneer uit Capelle is Peg o my heart van Max Harris & his Novelty Trio, vooral bekend van de TV-serie The Singing Detective.
Op zaterdag 25 augustus kwam meneer Van Raamsdonk naar de bibliotheek om naar dit liedje te luisteren:
Peg o my heart van Max Harris & his Novelty Trio
Er was wat verwarring ontstaan omdat de NOS een eigen nummer onder de kur van Van Gunsven had gezet en we wisten niet welk nummer meneer Van Raamsdonk in eerste instantie bedoelde. Er waren namelijk twee liedjes te vinden onder de kur: Het officiele nummer dat tijdens de kur is gespeeld in het Olympisch Stadion of het nummer dat de NOS er onder heeft gezet. Gelukkig bleek Peg o my heart van Max Harris & his Novelty Trio scheen het goede nummer te zijn.
Het officiele nummer is van Wibi Soerjadi en is speciaal door hem gemaakt voor Anky Van Gunsven. Ook dit nummer hebben we gedraaid in de uitzending.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl