nieuws

Is Sheryl de mooiste vrouw ter wereld?

ROTTERDAM - De Rotterdamse Sheryl Lynn Baas bereidt zich in Amerika voor op de Misses Globe verkiezing. Over drie dagen weten we of onze Rotterdamse de mooiste vrouw ter wereld is.

“Op dit moment ben ik in California aan het oefenen voor de verkiezing”, vertelt Sheryl. “De verkiezing bestaat uit verschillende onderdelen. We lopen zowel in badpakken, als in galajurken. En daarnaast is er een ronde waarin we in kleding uit ons eigen land lopen. Ik trek een prachtige blauw met witte jurk aan, gebaseerd op Delfts Blauw.”
Met haar 28 jaar is Sheryl inmiddels te oud om mee te doen aan normale miss-verkiezingen: “Daar mogen alleen meisjes tot 26 jaar aan deelnemen. Bovendien mogen die meisjes niet getrouwd zijn en ook geen kinderen hebben. Misses-verkiezingen zijn daarentegen bestemd voor vrouwen die wat ouder zijn. Je mag ook getrouwd zijn, al ben ik dat overigens niet.”
“Van alle misses-verkiezingen is dit de grootste ter wereld”, vervolgt Sheryl. “Maar het grootste verschil met andere verkiezingen, is dat deze is opgericht voor een goed doel. We proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor een Amerikaanse stichting die zich inzet voor vrouwen die zijn misbruikt. De winnares wordt een jaar lang ambassadeur van die stichting. Dat is voor mij de hoofdreden om mee te doen.”
Foto: Sheryl Lynn Baas (Johnny ten Have)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl