nieuws

Arsenal akkoord met United voor transfer Van Persie

Van-Persie
Van-Persie
ROTTERDAM - Arsenal heeft met Manchester United een akkoord bereikt over de transfer van Robin van Persie. De oud-Feyenoorder, momenteel met het Nederlands elftal in België, zal donderdag naar Manchester afreizen om persoonlijk rond te komen met de club en om medisch gekeurd te worden.
Van Persie zinspeelde al langer op een vertrek uit Londen, nadat hij enkele maanden terug besloot zijn contract - dat nog een jaar doorliep - niet te verlengen. Manchester United en stadgenoot Manchester City toonden belangstelling in de international. United weet de aanvaller, vorig seizoen topscorer van de Engelse Premier League, uiteindelijk in te lijven.
De Rotterdammer maakte in 2004 de overstap van Feyenoord naar Arsenal. Met de Londense club van manager Arsene Wenger won hij in 2005 de FA Cup. Het ontbreken van meerdere hoofdprijzen was voor Van Persie de reden om niet bij te tekenen bij 'The Gunners.'
Volgens de Britse media betalen de Mancunians 25,5 miljoen euro voor Van Persie, die voor vier jaar kan tekenen in Manchester.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl