nieuws

Grosjean van de partij bij City Racing R'dam

Romain Grosjean
Romain Grosjean
ROTTERDAM - Formule 1-coureur Romain Grosjean van Lotus F1 Team komt naar de City Racing Rotterdam. Met dank aan Rexona rijdt de GP2-winnaar tijdens de achtste editie van het autosport- spektakel door de straten van de havenstad. De Zwitserse autocoureur is met drie podiumplekken de verrassing van het seizoen.
De komst van Grosjean naar Rotterdam staat in het teken van het reeds aangekondigde partnership tussen Rexona en het Lotus F1 Team. Het Rexona-logo staat sinds dit seizoen op zowel de Lotus F1 Team-auto's als de overalls van coureurs en monteurs van Lotus. Het Lotus F1-team is de huidige nummer acht bij de coureurs in de stand om het wereldkampioenschap Formule 1.
Organisator Herman Vaanholt van Rotterdam Racing is erg blij met het bezoek van Romain Grosjean. 'We zijn trots te melden dat de autosportfans volgende week de verrassing van het huidige Formule 1-seizoen, Romain Grosjean, van dichtbij kunnen zien.'
Eerder werden de Duits-Finse Nico Rosberg en de Nederlandse Giedo van der Garde al toegevoegd aan de startgrid van het evenement. De City Racing Rotterdam vindt plaats op zondag 26 augustus in Rotterdam.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl