nieuws

Kort nieuws uit de regio

kort
kort
ROTTERDAM - Bejaarde vrouw in Streefkerk in water gevallen, Duitser overleden na bedrijfsongeval en vondst wapens en drugs; kort nieuws uit de regio.

STREEFKERK - Een bejaarde vrouw is donderdagmorgen in het water langs de Tiendweg in Streefkerk gevallen. De vrouw zat in een rolstoel en werd door een vriendin voortgeduwd. Een wiel van de rolstoel kwam in de berm terecht, waarna de vrouw met rolstoel in het water rolde. Ze werd door omstanders snel uit het water gehaald. Ze is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

___________________________________________________________________________
MAASVLAKTE - Een 58-jarige Duitser is aan zijn verwondingen overleden na een bedrijfsongeluk aan de Missouriweg op de Maasvlakte. De man viel van grote hoogte naar beneden bij de in aanbouw zijnde centrale van Electrabel. Het ongeluk gebeurde in een liftschacht. De man is in zorgwekkende toestand naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht.
___________________________________________________________________________
ROTTERDAM-PENDRECHT - De politie heeft wapens en zakken drugs gevonden in een huis in Rotterdam-Pendrecht. De vondst is maandag al gedaan, zo meldt de politie. In het huis lagen naast hennep en amfetaminen ook granaten, vuurwapens en een grote hoeveelheid munitie. Aanleiding voor de inval in het huis was een ruzie afgelopen weekend bij een zalencomplex. Toen werd een 19-jarige man aangehouden. In de bosjes vond de politie een vuurwapen. Bij de doorzoeking van het huis is nog een 33-jarige vrouw opgepakt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl